BLOG & NEWS

Dragi iubitori de bere,

Bine v-am găsit pe acest blog, un spațiu virtual, interesant care vă ghidează spre tainele berii artizanale și vă deschide porțile spre evenimente inedite, în care berea este singura băutură permisă. Pentru noi, berea este magică, din simplu motiv că deține puterea de a readuce împreună prietenii la un “pahar de vorbă”. O dată pătrunși în tărâmul savuros al berii, veți fi cuceriți de amploarea articolelor piperate fiecare cu informații utile sau curiozități ale domeniului.

Vă propunem o călătorie prin care veți avea șansa să explorați cele mai importante subiecte specifice berii artizanale care vă vor convinge că într-adevăr merită să încercați un alt tip de bere mai aromată, diferită total de cea industrială. Blogul va fi înfrumusețat și de diversitatea fotografiilor, realizate pe parcursul proiectelor. Nu ne oprim doar la redactarea unor articole, ci dorim să înaintăm curajoși spre organizarea unor festivaluri care își vor lăsa amprenta asupra papilelor gustative a participanțiilor.

Pornind de la conceptul că trebuie să consumăm doar băutură de o calitate superioară, Beer Crafters Festival, primul festival din Transilvania îi invită pe toți cei curioși să se bucure de o gamă vastă de sortimente de bere, fabricate după rețete proprii și tradiționale. Aici veți dispune de workshop-uri destinate să vă învețe cum trebuie să asezonați berea cu mâncarea și în același timp cum să o serviți, pentru a-i păstra savoarea.

Dacă am reușit să vă captăm atenția, atunci înseamnă că ne vom mai revedea!